Cijfers

• Hoe kom ik in contact met een docent?

Contactgegevens van UvA-medewerkers zijn online te vinden. Contactgegevens van docenten zijn ook vaak te vinden via Canvas.

Indien je niet in contact kunt komen met een docent, neem dan contact op met je opleiding en doe daar navraag. Contactgegevens van jouw opleiding vind je op student.uva.nl. 1. Kies in de opleidingenlijst jouw studie. 2. Klik op contact voor contactgegevens.

• Mijn vraag over cijfers staat er niet bij

Staat jouw vraag er niet bij? Raadpleeg dan de opleidingspagina van jouw studie op student.uva.nl.

1. Kies hiervoor in de opleidingenlijst jouw studie. 2. Klik op A-Z in de navigatiebalk voor meer informatie over opleidingsgerelateerde onderwerpen of klik op contact voor contactgegevens.