• Ik krijg een foutmelding bij het activeren van mijn UvAnetID, wat kan ik hieraan doen?

Antwoord

• Bij de activatie van je UvAnetID wordt ter verificatie gevraagd naar je geboortedatum en je e-mailadres. Zorg ervoor dat je hiervoor de gegevens gebruikt die in Studielink staan. Deze zijn in Studielink te vinden onder "Mijn gegevens". Als deze gegevens niet meer actueel zijn, gebruik ze dan toch om eerst je UvAnetID te activeren en pas ze vervolgens aan.
    • Het activeren van je UvAnetID werkt alleen op een computer, niet op een tablet of telefoon.
    • Het activeren van je UvAnetID werkt het beste als je Firefox als browser gebruikt. Google Chrome en Internet Explorer werken vaak niet bij het activeren.

Heb je verdere vragen over dit onderwerp? Neem dan contact op met de Central Student Service Desk.