UvA-campus en ruimtes

• Ik wil een zaaltje, kamer of een ruimte boeken, waar doe ik dit?

Via Mapiq kunnen UvA-studenten zalen en computers op de Roeterseilandcampus reserveren. Ga naar Mapiq en log in met je UvAnetID. Kijk welke zalen en pc’s op dit moment beschikbaar zijn en maak een reservering. Je krijgt per e-mail direct een bevestiging van je reservering.

Heb je verdere vragen over dit onderwerp, neem dan contact op met Bureau Onderwijslogistiek.

• Tel: 020 - 525 6800