Medewerkers

• Hoe kom ik aan contactgegevens van medewerkers?

Contactgegevens van UvA-medewerkers zijn online te vinden.

Als er geen contactgegevens beschikbaar zijn, probeer dan contact op te nemen met de faculteit of afdeling waar de medewerker werkt. Raadpleeg voor een overzicht van alle afdelingen van de UvA de organisatiegids of neem contact op met je onderwijsbalie als het gaat om iemand die werkzaam is binnen jouw faculteit.

Contactgegevens van jouw opleiding vind je op de opleidingspagina op student.uva.nl. 1. Kies in de opleidingenlijst jouw studie. 2. Klik op contact voor contactgegevens.