Bindend studieadvies (BSA)

• Wanneer is mijn bindend studieadvies (BSA) bekend?

Dat is afhankelijk van je behaalde resultaten. Neem hiervoor contact op met je opleiding. Contactgegevens van jouw studie zijn te vinden via de opleidingenlijst: 1. Kies in de opleidingenlijst jouw studie. 2. Klik op A-Z in de navigatiebalk voor meer informatie over opleidingsgerelateerde onderwerpen of klik op contact voor contactgegevens.

• Mijn vraag over bindend studieadvies (BSA) staat er niet bij

Staat jouw vraag er niet bij? Raadpleeg dan de opleidingspagina van jouw studie op student.uva.nl of neem contact op met je opleiding. 1. Kies hiervoor in de opleidingenlijst jouw studie. 2. Klik op A-Z in de navigatiebalk voor meer informatie over opleidingsgerelateerde onderwerpen of klik op contact voor contactgegevens.