Studieadviseurs

• Voor welke zaken kan ik bij een studieadviseur terecht?
    • Studieadviseurs kunnen helpen bij specifieke onderwijsgerelateerde vragen en problemen. Zo kun je bij een studieadviseur terecht bij vragen over het bindend studieadvies (BSA), studievertraging, vakgerelateerde begeleiding bij keuzes over studeren in het buitenland, keuzevakken of minoren, algemene informatie en vrijstellingen, etc.
    • Informatie over en contactgegevens van studieadviseurs vind je op de opleidingspagina van jouw studie op student.uva.nl. 1. Kies in de opleidingenlijst jouw studie. 2. Klik op A-Z in de navigatiebalk. 3. Klik studieadviseurs en volg de stappen op de pagina.
  • Hoe kom ik in contact met een studieadviseur?

Informatie over en contactgegevens van een studieadviseur van jouw opleiding vind je op de opleidingspagina van jouw studie op student.uva.nl. 1. Kies in de opleidingenlijst jouw studie. 2. Klik op A-Z in de navigatiebalk. 3. Klik studieadviseurs en volg de stappen op de pagina.