Taalwetenschap: Gebarentaalwetenschap (Bachelor)

Faculteit der Geesteswetenschappen

Doe mee met het UvA-panel

23 november 2017

Wil je meepraten en -denken met de Universiteit van Amsterdam? Meld je dan aan voor het UvA-panel en doe mee aan online enquêtes en panelbijeenkomsten.

Op 28 en 29 november ontvangen alle studenten en medewerkers een uitnodigingsmail om zich aan te melden. Je kunt je ook aanmelden via onderstaande link:

Het UvA-panel geeft de UvA beter inzicht in de ideeën, behoeften en het oordeel van studenten en medewerkers.  Met de resultaten kan de UvA haar informatievoorziening, faciliteiten en dienstverlening verbeteren. Jouw mening is hierbij van groot belang.

Hoe werkt het?

Alle UvA-medewerkers en studenten  kunnen meedoen. Als je je aanmeldt voor het UvA-panel krijg je 5-7 keer per jaar een stelling voorgelegd of krijg je een uitnodiging voor een online enquête of panelbijeenkomst.

Je kunt zelf per onderzoek kiezen of je meedoet. Als deelnemer wordt je uiteraard geïnformeerd over de resultaten en de genomen veranderingen en maatregelen.

Deelname

Elke deelname aan een onderzoek levert je een aantal spaarpunten op. Hoe groter de tijdsbesteding, hoe hoger het aantal punten. Deze punten kun je online sparen en na deelname inruilen voor een online tegoedbon bij bol.com.

Het UvA-panel en andere onderzoeken

Het UvA-panel bestaat naast en in aanvulling op bijvoorbeeld onderwijsevaluaties, opleidingscommissies en studentenmedezeggenschap. Met dit panel kan de UvA ook onderwerpen van de landelijke Nationale Studenten Enquête (NSE) verder onderzoeken.

Meer weten?

Wil je meer weten over de onderzoeken en meedoen aan het panel? Kijk dan op de website van het UvA-panel:

Gepubliceerd door  Faculteit der Geesteswetenschappen