Taalwetenschap: Gebarentaalwetenschap (Bachelor)

Faculteit der Geesteswetenschappen

Vacature: Student-assistent ICT in het Onderwijs / functioneel beheer Blackboard

14 juni 2017

Team ICT in het Onderwijs zoekt een student Geesteswetenschappen die geïnteresseerd is in ICT-tools en onderwijs.

Als student-assistent Functioneel beheer Blackboard werk je samen met collega’s van Team ICTO en docenten en studenten van de faculteit aan het voorbereiden en uitvoeren van innovatief onderwijs waarbij gebruik gemaakt wordt van ICT. Je ondersteunt docenten bij de inzet van Blackboard en draagt zorg voor het functionele beheer van deze onderwijsapplicatie. Dat betekent dat je het eerste aanspreekpunt bent voor medewerkers met vragen of wensen over Blackboard. Je maakt handleidingen voor docenten, je beantwoordt mails van docenten met vragen over het gebruik van Blackboard en je ondersteunt bij het geven van workshops aan docenten over het gebruik van Blackboard. Bij een upgrade is het testen van alle (nieuwe) functionaliteiten een belangrijke taak.

Je werkt daarnaast incidenteel in projectvorm aan projecten voor en met docenten die ICT-tools willen inzetten in het onderwijs of digitale content willen ontwikkelen.

Gepubliceerd door  Faculteit der Geesteswetenschappen