Taalwetenschap: Gebarentaalwetenschap (Bachelor)

Faculteit der Geesteswetenschappen

Vakaanmelding eerste semester 2018-2019: regel het vóór 26 juni!

Op dinsdag 12 juni is de vakaanmelding voor het eerste semester van het studiejaar 2018-2019 gestart. Je kunt je tot uiterlijk 26 juni 13.00 uur aanmelden. Regel voor die tijd je herinschrijving via Studielink, anders kun je je niet aanmelden voor vakken.

Op 4 juni heb je per e-mail belangrijke informatie over de vakaanmelding ontvangen. Controleer eventueel je spamfolder als je de mail niet ontvangen hebt.

Zet je vakken alvast klaar in de Planner

Vanaf nu kun je de vakken die je wilt gaan volgen alvast klaarzetten in de Planner via uva.nl/vakaanmelden. Hoe je dit doet vind je in het stappenplan vakaanmelding. Door je op deze manier voor te bereiden hoef je tijdens de aanmeldperiode alleen je keuzes te bevestigen.

Nieuwe eerstejaars bachelorstudenten hoeven zich niet zelf aan te melden voor de vakken van het eerste semester. Daarvoor zorgt de onderwijsbalie.

Gepubliceerd door  Faculteit der Geesteswetenschappen

4 juni 2018