Interfacultaire lerarenopleidingen (Master LVHO en minor Educatie)

College en Graduate School of Child Development and Education

Doe mee aan de Robbert Dijkgraaf Essayprijs 2017

10 oktober 2017

Student, oud-student of medewerker van één van de instellingen voor hoger onderwijs in Nederland of België? Doe dan mee aan de Robbert Dijkgraaf Essayprijs 2017.

New Scientist, Folia en NRC reiken voor de zesde keer de Robbert Dijkgraaf Essayprijs uit. Hiervoor roepen ze wetenschappers, studenten en alumni van één van de instellingen voor hoger onderwijs in Nederland of België op een essay te schrijven met als thema: Wetenschap in Trumpiaans tijdperk. Wat is de rol van expertise en waarheidsbeleving in een tijd van alternatieve feiten en fake news?

Het winnende essay verschijnt onder andere in New Scientist en Folia, en wint een prachtige prijs.
Essays (in het Nederlands of Engels) van 600 tot 700 woorden kunnen vóór 31 oktober 2017 worden gemaild naar c.r.deboer@uva.nl.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam