Interfacultaire lerarenopleidingen (Master LVHO en minor Educatie)

College en Graduate School of Child Development and Education

Het nieuwe collegejaar start met Canvas!

Vanaf 31 augustus 23:59 geen wijzigingen meer in Blackboard

15 augustus 2018

Canvas vervangt vanaf 1 september 2018 Blackboard als digitale leeromgeving van de UvA. Docenten zijn nu hard bezig om alle vakken klaar te zetten. Check of jouw vakken al in Canvas klaar staan. Log in op canvas.uva.nl met je UvANetID.

In de help-functie van Canvas vind je de zeer korte cursus Canvas voor UvA studenten met 5 tips voor het gebruik van Canvas.

Canvas heeft ook een app. Selecteer University of Amsterdam in de lijst van scholen.

Blackboard

Vanaf 1 september 2018 kun je geen onderwijs meer volgen in Blackboard. Dat betekent dat je na 31 augustus 2018 23:59 niets meer kunt inleveren of wijzigen in Blackboard. De vakken die je reeds gevolgd hebt, kun je nog wel het hele studiejaar 2018/2019 inzien in Blackboard.

Gepubliceerd door  ICT Services