Interfacultaire lerarenopleidingen (Master LVHO en minor Educatie)

College en Graduate School of Child Development and Education

Activiteiten UvA Intreeweek op Roeterseiland

10 augustus 2018

De Roeterseilandcampus staat op maandag 27 en donderdag 30 augustus in het teken van de jaarlijkse Intreeweek voor alle nieuwe eerstejaarsstudenten.

Groepsindeling

Maandag 27 augustus worden alle deelnemers in groepen ingedeeld. Dit gebeurt in collegezalen in gebouw C (0.01, 0.02, 1.03 en 1.04), in zes rondes van één uur (van 8.30 tot 14.30 uur). Hoofdingang gebouw A zal dienen als in- en uitgang voor de deelnemers.

BBQ

Donderdag 30 augustus is de traditionele barbecue voor alle deelnemers en begeleiders. Deze vindt plaats bij gebouw J/K, op het terras voor CREA en de ‘Groene  Neus’ / Roetersweiland. De opbouw start om 8.00 uur ’s ochtends. De BBQ zelf is van 17.00 tot 20.00 uur: de ingang tot het terrein zit dan op de kruising Nieuwe Achtergracht en Roetersstraat.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam