Interfacultaire lerarenopleidingen (Master LVHO en minor Educatie)

College en Graduate School of Child Development and Education

Werk mee aan toegankelijkheid UvA

4 september 2017

De UvA wil graag de toegankelijkheid van de universiteit vergroten, zodat meer jongeren de kans krijgen een academische opleiding te volgen. Hierbij doen wij een appel op de kennis en ervaring van onze huidige studenten.

Voor de drie beste ideeën loven we 750 euro uit voor de inzending, plus een budget van 5000 euro om het idee verder uit te werken, met hulp van UvA-medewerkers. Deze drie beste ideeën worden breed onder de aandacht gebracht, waarbij de inzender uiteraard betrokken blijft bij het idee en de uitwerking.

Praktisch

Heb jij een goed idee, innovatief en praktisch toepasbaar en ben je UvA-student? Stuur je voorstel dan in via het onderstaande formulier, voor 1 november 2017. Een jury beoordeelt de inzendingen op haalbaarheid, schaalbaarheid en innovatie.

Voorstel

• Je voorstel is geschreven in het Nederlands of het Engels, wat je prettiger vindt;
  • Het bedraagt maximaal 1500 woorden en bevat informatie over het plan, voorgestelde aanpak, activiteiten en de te behalen resultaten;
  • Het is innovatief, uitvoerbaar, creatief, origineel en toepasbaar op korte termijn.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam