Interfacultaire lerarenopleidingen (Master LVHO en minor Educatie)

College en Graduate School of Child Development and Education

Fietsenstalling gebouw REC A in gebruik

5 september 2017

Deze week is de fietsenstalling onder gebouw A op het Roeterseiland volledig in gebruik genomen. Met de recente verhuizing van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid naar het Roeterseiland, zijn deze nieuwe stallingsmogelijkheden een welkome aanvulling op de campus.

In de fietsenstalling zijn op dit moment al ca. 1650 fietsparkeerplekken gerealiseerd, het gaat hier om posities in rekken en losse stallingsmogelijkheden. Vanaf medio september worden er nog extra rekken geleverd. Op een nader te bepalen moment zullen ook de fietsenrekken die nu nog voor CREA staan worden verplaatst naar de fietsenkelder van gebouw A. Daarmee telt deze stalling straks in totaal ca. 2200 fietsparkeerplekken.

Uitbreiding?

Momenteel wordt onderzocht wat de mogelijkheden zijn om het aantal fietsparkeerplekken op de campus te verhogen. De UvA hoopt hier, in de loop van het derde kwartaal, verdere invulling aan te kunnen geven.

Gepubliceerd door  HuisvestingsOntwikkeling