Interfacultaire lerarenopleidingen (Master LVHO en minor Educatie)

College en Graduate School of Child Development and Education

Update: ICT-onderhoudsweekend 24-25 november - veel systemen tijdelijk niet beschikbaar

In het weekend van 24-25 november vindt noodzakelijk onderhoud plaats aan onze ICT-diensten. Houd er rekening mee dat op zaterdag verschillende ICT-diensten tijdelijk niet beschikbaar zijn. Uiteraard proberen wij de verminderde beschikbaarheid tot een minimum te beperken.

Hoe ziet de beschikbaarheid van de ICT-diensten tijdens het weekend eruit?

zaterdag 24 november van 10:00 – 12:00 uur:

Alle ICT-diensten kunnen meerdere keren onderbroken worden. Denk hierbij aan:

• Alle UvA-websites (zoals uva.nl, student.uva.nl en uba.uva.nl)
  • Canvas, let op: de Canvas-app is wel de hele dag beschikbaar
  • MijnUvA app
  • Webcolleges
  • UvA-mail
  • Webcolleges
  • Toegang tot gemeenschappelijke netwerkschijven (G- en H-schijf) en je eigen persoonlijke netwerkschijf. Je hebt wel toegang tot lokaal opgeslagen bestanden op de door de UvA beheerde ICT-werkplek.

Zaterdag na 12:00 uur en zondag 25 november gehele dag:

Functionele testen vinden plaats om er zeker van te zijn dat het onderhoud goed is uitgevoerd. Tijdens de testen kun je gebruik maken van alle ICT-diensten, maar we kunnen de beschikbaarheid niet garanderen.

Tip!
Heb je tijdens het weekend gegevens of bestanden nodig? Zorg ervoor dat je deze tijdig lokaal op je eigen computer opslaat.

Waarom is er een groot ICT-onderhoudsweekend?
In het onderhoudsweekend wordt er noodzakelijk onderhoud aan het netwerk uitgevoerd. Dit onderhoud verbetert de werking en beschikbaarheid van onze ICT-diensten.

Gepubliceerd door  ICT Services

8 november 2018