Interfacultaire lerarenopleidingen (Master LVHO en minor Educatie)

College en Graduate School of Child Development and Education

Rioleringswerkzaamheden

Van maandag 15 oktober tot en met vrijdag 30 november gaat Waternet in de Valckenierstraat het riool vervangen. De werkzaamheden vinden plaats tussen 07.00 en 16.00 uur.

Bereikbaarheid Roeterseilandcampus
De panden van de UvA blijven bereikbaar, echter met omleidingen en soms via wegen die van beplating zijn voorzien. Ook kunnen toegangswegen tijdelijk wat krapper zijn. De werkzaamheden en omleidingen worden met borden aangegeven. Bij de Pancrasstraat maakt Waternet gebruik van verkeersbegeleiders in verband met de kruising met de Sarphatistraat en de nauwe doorgang aldaar.

Het wordt afgeraden om de campus via de Valckenierstraat of Pancrasstraat te benaderen. Je bereikt de campus gedurende deze periode het beste via de Nieuwe Achtergracht. Fietsers komen in deze periode het beste via de nieuwe fietsenstalling in REC A aan de Roetersstraat.

De werkzaamheden kunnen voor enige overlast zorgen. Dit wordt uiteraard zoveel mogelijk beperkt.

Gepubliceerd door  Facility Services UvA

11 oktober 2018