Interfacultaire lerarenopleidingen (Master LVHO en minor Educatie)

College en Graduate School of Child Development and Education

Met ICT het onderwijs verbeteren? Doe mee met UvA Grassroots!

UvA Grassroots biedt de mogelijkheid om op een kleinschalige en laagdrempelige manier jouw idee tot uitvoering te brengen. Diverse docenten en studenten gingen je al voor!

Zo ontwikkelen Gooitzen Zwanenburg en Renee van Amerongen samen met Abel Stam een game om studenten van Biomedische Wetenschappen bekend te maken met recente doorbraken in de stamcelbiologie. Ondertussen heeft Joost Noordeloos een tool uitgezocht om het concept van een Community of Learners op zijn opleiding sterker naar voren te laten komen en zorgt Tom Broens ervoor dat er bij zijn opleiding beter kan worden samengewerkt aan de ontwikkeling en in het onderhoud van het curicullum.

Voorwaarden

Om kans te maken op 1.000 euro om jouw idee uit te voeren moet het in ieder geval voldoen aan de volgende voorwaarden:

• Het is direct inzetbaar in het onderwijs.
  • Je idee maakt gebruik van een ICT-toepassing.

Schrijf je nu in

Vrijdag 21 september 2018 om 13.00 uur is de deadline voor het inleveren van nieuwe ideeën. Meer informatie vind je op uva.nl/grassroots.

Vul het formulier in

Gepubliceerd door  ICT Services