Interfacultaire lerarenopleidingen (Master LVHO en minor Educatie)

College en Graduate School of Child Development and Education

Reminder: Groot ICT-onderhoud aanstaand weekend

Aanstaand weekend, 25 – 26 november, is er groot ICT-onderhoud.

Wat betekent dit voor de beschikbaarheid van de systemen tijdens het weekend?

• Zaterdag 25 november van 08.00 – 14.00 uur:
    Door de onderhoudswerkzaamheden kunnen systemen en diensten korte onderbrekingen van enkele seconden hebben, maar zijn beschikbaar.
  • Op zaterdag 25 november vanaf 14.00 uur en zondag 26 november gedurende de dag worden de systemen getest op het volledig functioneren ervan. In principe kun je tijdens het testen gebruikmaken van de systemen maar de werking ervan kan niet gegarandeerd worden.
  • Op maandag 27 november zijn de systemen allemaal weer volledig beschikbaar.

Waarom is er een groot ICT-onderhoudsweekend?

In het onderhoudsweekend wordt er noodzakelijk onderhoud aan het netwerk uitgevoerd. Dit onderhoud verbetert de werking en beschikbaarheid van systemen zoals Blackboard en de UvA-websites.

Vragen?

Heb je vragen over dit onderhoud? Neem dan contact op met Servicedesk ICTS via servicedesk-icts@uva.nl of 020 525 1402.

Gepubliceerd door  ICT Services

22 november 2017