Interfacultaire lerarenopleidingen (Master LVHO en minor Educatie)

College en Graduate School of Child Development and Education

Verbouwing restaurant begane grond REC H

Vanaf 7 augustus t/m 28 augustus wordt het restaurant en het zitgedeelte op de begane grond in gebouw H verbouwd. In deze periode is dit deel van het gebouw daarom tijdelijk gesloten. Zowel het restaurant als het zitgedeelte krijgen een nieuwe inrichting en zullen bij de start van de Intreeweek gereed zijn.

Alternatieven eten en drinken

Tijdens de werkzaamheden kun je gebruikmaken van de andere eet- en drinkvoorzieningen op de campus, zoals café de Krater (naast het restaurant) en De Brug (gebouw B, etage 4). Café de Krater heeft tijdens de werkzaamheden een wat uitgebreider assortiment dan normaal. Beide voorzieningen zijn de gehele zomer geopend.

Alternatieve studieplekken

De overige etages van het Library Learning Centre zijn tijdens de werkzaamheden deze zomer gewoon geopend. Je kunt daar terecht om te studeren. Andere studie- en ontmoetingsplekken vind je onder andere op de tweede en derde etage van gebouw B/C.

Artist impression

Het restaurant en zitgedeelte krijgen na de verbouwing een hele nieuwe uitstraling.  Bekijk alvast een artist impression van het vernieuwde restaurant.

Artist impression restaurant REC H

Artist impression