Interfacultaire lerarenopleidingen (Master LVHO en minor Educatie)

College en Graduate School of Child Development and Education

In weekend 7-9 juli UvAnetID activeren of wachtwoord wijzigen niet mogelijk

Vanaf vrijdag 7 juli 18.00 uur tot en met maandag 10 juli 08.00 uur is het niet mogelijk om je UvAnetID te activeren of het wachtwoord van je UvAnetID te wijzigen. De overige digitale diensten van de UvA zoals Blackboard en de MijnUvA app blijven beschikbaar.

Vanaf maandag 10 juli beheert de UvA de UvAnetID-accounts van haar medewerkers in dezelfde omgeving als de UvAnetID-accounts van haar studenten.

Wat betekent dit voor jou?

• Vanaf vrijdag 7 juli 18.00 uur tot en met maandag 10 juli 08.00 uur kun je je UvAnetID niet activeren en kun je het wachtwoord van je UvAnetID niet wijzigen, bijvoorbeeld als je je wachtwoord vergeten bent.
  • De overige digitale diensten van de UvA zoals SIS, Blackboard en de MijnUvA app blijven gewoon beschikbaar.
  • Vanaf 10 juli 08.00 uur kun je via id.student.uva.nl weer inloggen. Daar kun je naast het activeren van je UvAnetID en het wijzigen van je wachtwoord bijvoorbeeld ook je UvA-studentenmailadres activeren.

Vragen over je UvAnetID?

Op 8 en 9 juli kun je met vragen terecht bij de baliemedewerkers in de studiecentra. Op de dagen ervoor en erna kun je daarnaast ook terecht bij de Student Service Desk.

Gepubliceerd door  ICT Services

3 juli 2017