Interfacultaire lerarenopleidingen (Master LVHO en minor Educatie)

College en Graduate School of Child Development and Education

Gezocht: student-assistenten met talent voor SPSS

Ben je goed in SPSS? Kun je goed uitleggen? Dan is deze vacature iets voor jou.

Voor de bacheloropleiding Informatiekunde van de FNWI zijn wij op zoek naar vak-assistenten die SPSS-practica voor eerstejaarsstudenten zullen begeleiden.

Het gaat om het vak Analysemethoden en -technieken (10 uur/week) in periode 2 van jaar 1.

Daarnaast zullen deze vak-assistenten ingezet worden bij één of meer SPSS-workshops voor masterstudenten Information Studies die niet via de bachelor zijn ingestroomd (circa 16 uur, periode 2).

Functieomschrijving

Als student-assistent van deze vakken ben je practicumbegeleider. Je bereidt opdrachten voor, begeleidt studenten tijdens de practica, geeft feedback en beoordeelt hun werk. Het is belangrijk dat je voldoende kennis hebt van het vak (SPSS), lesstof met enthousiasme kunt overbrengen en studenten passende hulp kunt bieden.

Je werkt onder de docenten van de betreffende vakken. De practica van Analysemethoden en -technieken vinden veelal plaats op vrijdag. Als student-assistent begeleidt je twee werkgroepen.

• voorbereiden en begeleiden van practica;
  • bespreken, nakijken en feedback geven op opdrachten van de studenten;
  • afstemmen van de lesstof met docenten en andere vak-assistenten;
  • informeren van docenten over studievoortgang van de groep en andere relevante zaken.

Profiel​​

Je hebt of bent:

• masterstudent of afgestudeerde op universitair niveau;
  • voldoende kennis van en affiniteit met SPSS;
  • enthousiast over het vakgebied van analyse- en onderzoeksmethoden;
  • proactief en hulpvaardig en hebt goede communicatieve eigenschappen;
  • talent om complexe stof uit te leggen aan studenten met verschillende niveaus;
  • beschikbaar in periode 2 (30 oktober t/m 15 december).

Affiniteit of ervaring met het begeleiden van (groepen) studenten is een pré.

Inlichtingen

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met:

Aanstelling

Het betreft een aanstelling als student-assistent voor 10 uur per week in periode 2 plus 16 uur voor inzet bij workshops. Het salaris is conform het UFO-profiel voor student-assistenten (€1.916 tot €2.233 bruto per maand, op basis van 38 uur per week).

Sollicitatie

Je kunt jouw schriftelijke sollicitatie, vergezeld van een curriculum vitae, uiterlijk 11 september 2017 versturen naar Lisa van Pappelendam via A.L.vanPappelendam@uva.nl onder vermelding van 'Vacature student-assistent SPSS practica' in de onderwerpsregel.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Gepubliceerd door  Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen

28 augustus 2017