Interfacultaire lerarenopleidingen (Master LVHO en minor Educatie)

College en Graduate School of Child Development and Education

Voorlichtingsavond lerarenopleiding

Interfacultaire lerarenopleidingen

03okt2017 17.00 - 19.00

Voorlichting

Wil je de kennis van je vakgebied overbrengen op een nieuwe generatie? Een beroep leren, maar wél op universitair niveau? Kom dan op 3 oktober naar de voorlichtingsavond van de Interfacultaire Lerarenopleidingen van de Universiteit van Amsterdam.

Datum + tijd

dinsdag 3 oktober 2017 om 17.15 uur (inloop vanaf 17.00 uur)

UvA Roeterseilandcampus, Nieuwe Achtergracht 166 te Amsterdam

Tijdens de voorlichtingsavond hoor je wat de opleiding inhoudt en wat je kan verwachten van het praktijkgedeelte. Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen aan vakdocenten, de opleidingscoördinator, de studieadviseur en medewerkers van het onderwijsbureau.

Wil je meer informatie over de master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs (Leraar VHO), het Zij-instroom-in-het-Beroep-traject of het Major Teaching-traject voor FNWI-studenten?

Meld je dan aan via het formulier hieronder.

Ben je geïnteresseerd in het volgen van de minor Educatie of de Educatieve module?

Meld je dan aan via het formulier hieronder.

Op de website van de ILO vind je een overzicht van de verschillende opleidingstrajecten.

Locatie UvA Roeterseilandcampus

• Roeterseilandcampus - gebouw B/C/D (ingang B/C)

Nieuwe Achtergracht 166 | 1018 WV Amsterdam
    Receptie B: 525 5340 Receptie C: 525 5470