Interfacultaire lerarenopleidingen (Master LVHO en minor Educatie)

College en Graduate School of Child Development and Education

Keuzecursussen 2017 - 2018

Interfacultaire Lerarenopleidingen

Ook komend studiejaar bieden de Interfacultaire Lerarenopleidingen keuzecursussen aan die toegankelijk zijn voor alle UvA-studenten.

Een paar hiervan zullen we kort uitlichten:

• Online Academic Writing

The online course Academic Writing is designed for all students of the University of Amsterdam who want to improve their English academic writing skills and for Bachelors and Masters students who are preparing to write their thesis.

• Online Academisch schrijven

Vind je het moeilijk om papers of werkstukken te schrijven? Moet je een scriptie schrijven, maar weet je niet hoe je moet beginnen en zie je door de bomen het bos niet meer? Volg dan het online keuzevak Academisch Schrijven!

In deze online cursus wordt aandacht besteed aan het doelgericht, publieksgericht en wetenschappelijk schrijven. De cursus is gericht op het efficiƫnter doorlopen van het schrijfproces met een beter resultaat. De verschillende deelvaardigheden en fasen worden belicht, evenals de eisen die aan de inhoud, structuur en het taalgebruik van wetenschappelijke schrijfproducten worden gesteld.

• Online Journalistiek

De journalistiek is voortdurend in beweging. Steeds meer studenten vinden online het nieuws, in plaats van via krant en tijdschrift. Niet alleen het online aanbod van nieuws groeit, ook de vraag naar online schrijvers die de belangrijkste journalistieke principes beheersen. Of het nu gaat om een online magazine dat boven op de actualiteit zit, of een website van een organisatie die geloofwaardige content wil creƫren.

Daarnaast worden ook de volgende keuzevakken aangeboden:

• Journalistiek schrijven

• Online Business Writing

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk van dinsdag 15 juni (08.00 uur) tot en met dinsdag 27 juni (13.00 uur) 2017.

Gepubliceerd door  POWL

1 juni 2017