Interfacultaire lerarenopleidingen (Master LVHO en minor Educatie)

College en Graduate School of Child Development and Education

Tegemoetkoming studiekosten onderwijsmasters

Aanvragen kan t/m 31 maart 2017!

Het ministerie van Onderwijs biedt een eenmalige tegemoetkoming in de studiekosten voor vakken in het voortgezet onderwijs waar een tekort aan leraren is.

Indien je in opleiding gaat volgen aan een universitaire lerarenopleiding die opleidt tot een eerstegraads lesbevoegdheid in Nederlands, Frans, Duits, Engels, Grieks, Latijn en klassieke talen, natuurkunde, wiskunde of scheikunde, dan kom je mogelijk in aanmerking voor een eenmalige tegemoetkoming in de studiekosten.

In de folder hieronder kun je lezen aan welke voorwaarden je moet voldoen.

De subsidieregeling is tijdelijk en loopt van 2015 tot 2018. De laatste aanvraagtermijn loopt van 1 augustus 2018 tot en met 31 oktober 2018 .De start van je masteropleiding bepaalt wanneer je de tegemoetkoming kunt aanvragen.

Indien je in september 2017 met de opleiding start en aan de voorwaarden voldoet, kun je de tegemoetkoming uiterlijk tot en met 31 maart 2017 aanvragen bij Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) van het Ministerie van Onderwijs, Onderwijs en Wetenschap.

Gepubliceerd door  POWL

20 maart 2017