Interfacultaire lerarenopleidingen (Master LVHO en minor Educatie)

College en Graduate School of Child Development and Education

Academische kalender

Interfacultaire Lerarenopleidingen

Het onderwijs van de ILO volgt het studiejaar van het voorgezet onderwijs, regio Noord. Deze loopt niet altijd gelijk met het academisch jaar van de Universiteit van Amsterdam.

Academische kalender van de ILO 

In Blackboard vind je de inleverdeadlines voor studieonderdelen en via het online rooster de vakanties (o.a. herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie).

Startdagen

De opleiding begint met één of meerdere startdagen. Deze worden georganiseerd twee weken vóór aanvang van het collegejaar. Hou hier dus rekening mee.
Indien je je voor de opleiding hebt aangemeld, ontvang je uiterlijk een maand voor aanvangvan het collegejaar per -email meer informatie over de startdagen.

Vaste collegedag

 • Voor studenten die in september met de opleiding beginnen en die het volledige opleidingstraject volgen, is de vaste collegedag op de ILO steeds op donderdag.
  De eerste reguliere collegedag is de eerste donderdag van september.
 • De startdag voor studenten Master LVHO die in september met de opleiding beginnen, maar die op basis van een examencommissiebesluit instromen in het tweede semester, is dinsdag de vaste collegedag op de ILO.
  De eerste reguliere collegedag voor deze groep studenten is de eerste dinsdag van september.
 • Voor studenten die in februari met de opleiding beginnen en die het volledige opleidingstraject volgen, is de vaste collegedag op de ILO steeds op dinsdag.
  De eerste reguliere collegedag is de eerste dinsdag van februari.
 • De startdag voor studenten Master LVHO die in februari met de opleiding beginnen, maar die op basis van een examencommissiebesluit instromen in het tweede semester, is donderdag de vaste collegedag op de ILO.
  De eerste reguliere collegedag is de eerste donderdag van februari.
   

N.B. Deeltijdstudenten die het volledige reguliere opleidingstraject volgen, wisselen in het derde semester van vaste collegedag (van dinsdag naar donderdag of van donderdag naar dinsdag).

Academische kalender van de UvA

Via onderstaande link kun je de academische kalender van de UvA bekijken.

 

 

Gepubliceerd door  POWL

7 juni 2017