Faculteit der Geesteswetenschappen

Website voor studenten

Update beveiligingslekken processoren

Afgelopen vrijdag deelden we mede dat er beveiligingslekken zijn gevonden. Er zijn nog steeds geen aanwijzingen dat het lek misbruikt wordt. Om de lekken te dichten, zijn updates nodig.

Door ICTS beheerde systemen en apparaten

ICTS voert de updates van door hen beheerde apparatuur en systemen in de loop van de komende twee weken zo snel mogelijk door. Niet alle updates komen echter tegelijk beschikbaar, de updates zullen daarom gefaseerd plaatsvinden.

Wat merk je daarvan?

We verwachten dat eindgebruikers geen hinder zullen ondervinden van de updates.

Wat kun je zelf doen?

Installeer updates voor apparaten die je zelf beheert (zoals bijvoorbeeld je mobiele telefoon en eigen laptop), zoals je dat gewend bent. De meeste apparaten geven automatisch een melding wanneer er een nieuwe update beschikbaar is. Apple, Microsoft en Intel werken nog aan deze update, het zal dus enkele dagen duren voor deze beschikbaar is.

Vragen?

Met vragen kun je je wenden tot de ICTS Servicedesk: +31 (0)20 525 1402.

Mededeling van afgelopen vrijdag 5 januari

Gepubliceerd door  ICT Services