EN uva.nl

Heb je vragen over je cv? UvA-studenten van de Faculteit der Geesteswetenschappen en recent afgestudeerden zijn vanaf februari welkom in het Bushuis om hun cv te bespreken met een loopbaanadviseur tijdens een 1-op-1 meeting. Heb je andere vragen over je carrière? Boek dan een individuele coachingsessie.

Cv-check

Deze sessie is voor studenten die een cv hebben opgesteld en persoonlijke advies hierover willen. Ook voor hulp bij je sollicitatiebrief of LinkedIn-profiel kun je bij ons terecht.

• Start: 5 februari + elke derde dinsdag van de maand: 19 februari, 19 maart, 16 april, 21 mei
  • Inloopspreekuur: 10.00 - 11.30 uur. Geen afspraak nodig
  • Locatie: Bushuis, Kloveniersburgwal 48, kamer E1.01D
  • 15 - 20 minuten per sessie
  • Geen kosten

Individuele coaching

Je kunt ook een coachingsessie boeken om bredere onderwerpen te bespreken, zoals het kiezen van een master, het bespreken van je mogelijkheden voor een baan of stages, uitzoeken wat je wilt, netwerken, jezelf presenteren aan anderen en een sollicitatiegesprek oefenen.

• Je dient een afspraak te maken voor deze sessie
  • Locatie: Bushuis, Kloveniersburgwal 48, kamer F0.11
  • 20 - 30 minuten per sessie
  • Geen kosten

Aanmelden voor individuele coaching is vanaf 5 februari mogelijk op de website van het Student Careers Centre via de onderstaande verwijzing.

Maak een afspraak (vanaf 5 februari)

Heb je een sessie geboekt, maar kun je toch niet komen? Meld je dan minimaal 24 uur van tevoren af via de afmeldlink in de bevestigingsmail.

Overige activiteiten

Het UvA Student Careers Centre biedt diverse workshops en bijeenkomsten op het gebied van (studie)loopbaanbegeleiding.

Bekijk het overzicht