EN uva.nl

De studentensites van alle opleidingen Geesteswetenschappen zijn samengevoegd tot één site voor studenten van alle FGw-opleidingen.

Tot voor kort had elke opleiding een eigen studentensite. De sites bevatten echter vrijwel geen informatie die specifiek gericht was op studenten van de betreffende opleiding. Ook nieuws, mededelingen en agenda waren doorgaans van algemene aard.

In de nieuwe opzet is informatie op één vaste plek te vinden, in plaats van op meer dan 60 verschillende plaatsen. De nieuwe sites zijn bereikbaar via de adressen:

Alle oude adressen verwijzen automatisch door naar de nieuwe site.

Binnenkort zal een nieuw design voor het UvAweb gelanceerd worden. Naast de bestaande A-Z-lijst zal informatie dan ook via een thematische ingang worden aangeboden. Heb je vragen over de studentensite, neem dan contact op met de redactie via redactie-fgw@uva.nl.