Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN uva.nl

Studentensite Faculteit der Geesteswetenschappen

Nieuws Meer nieuws
Carlos Reijnen benoemd tot facultaire Diversity Officer
20 maart 2019
Carlos Reijnen is benoemd tot facultaire Diversity Officer (DO), tevens voorzitter van de facultaire werkgroep diversiteit. Hij zal worden ondersteund door Letje Lips, die zal optreden als coördinator.
Voorlopige opkomst NSE-enquêtes ruim 18,7%
19 maart 2019
Uit de tussentijdse opkomstcijfers na de derde reminder blijkt dat op het Amsterdam University College relatief het grootste aantal studenten de enquête heeft ingevuld, namelijk 29,5 procent (betreft ...
Alumni Journalistiek en media genomineerd voor Tegels
14 maart 2019
Vier alumni van de duale master Journalistiek en media zijn genomineerd voor een Tegel, de nationale prijs voor de Nederlandse journalistiek. Het betreft twee nominaties in de categorie beste journalistieke ...

Uitgelicht

Welk loopbaanadvies heb jij nodig?

De UvA wil je graag helpen met je loopbaankeuze. Hoe kunnen we jou het beste helpen? Laat het vóór 26 maart weten via de enquête en maak kans op een iPad!

Carrière-coachingsessies voor studenten geesteswetenschappen

Laat je cv checken of maak een afspraak voor individueel loopbaanadvies.

Vacature: student-assistent Humanities Lab AVS

Humanities Lab AVS stimuleert ondernemerschap onder medewerkers, studenten en alumni van de FGw. Er is nu een vacature voor een student-assistent voor 15 uur per week.
A-Z
In de A-Z-lijst vind je informatie over onder andere inschrijving en toelating, afstuderen en UvA-faciliteiten.

Meest gezocht

E-mail voor studenten

Als UvA-student kun je een studentenmailadres activeren. De UvA maakt voor de studentenmail gebruik van G Suite for Education.

Bindend Studieadvies (BSA)

Met het BSA wordt vastgesteld in hoeverre je - na het doorlopen van het eerste jaar van de studie – de motivatie en capaciteiten bezit om te slagen in de opleiding.

Draadloos internet

Via het draadloos netwerk eduroam geniet je niet alleen bij de UvA, maar ook bij talloze andere instellingen wereldwijd van snelle wifi.

Contact

Onderwijsbalie
Met je studiegerelateerde vragen kun je langskomen bij de Onderwijsbalie. De FGw heeft twee locaties: P.C. Hoofthuis en BG2.
Studieadviseurs
Bekijk hier de contactgegevens en spreekuren van de studieadviseur van jouw opleiding.