EN uva.nl

Onlangs ben je door Stichting Studiekeuze 123 per e-mail uitgenodigd om deel te nemen aan de Nationale Studenten Enquête 2019 (NSE). Hét landelijke onderzoek waarin jij en je medestudenten jullie mening geven over jullie opleidingen. Doe mee, want jouw mening telt!

De NSE is een landelijk onderzoek waarin jaarlijks tienduizenden studenten hun mening geven over hun studie. De resultaten van de enquête maken duidelijk welke zaken de UvA kan verbeteren, helpen aankomende studenten bij het kiezen van hun studie en worden gebruikt in de Keuzegids en door Elsevier. Je kunt de NSE invullen tot 23 maart.

Val in de prijzen!
Met het invullen van de NSE draag je niet alleen bij aan kwaliteitsverbetering aan de UvA, je kunt ook nog eens in de prijzen vallen. Onder de deelnemers worden namelijk een Reischeque t.w.v. € 2.000,- en 500 Ticketmaster Gift Cards verloot.

Over de NSE
De NSE valt onder verantwoordelijkheid van Stichting Studiekeuze123. Deze stichting is een initiatief van de studentenorganisaties ISO en LSVb en de onderwijskoepels HBO-raad, VSNU en NRTO. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onderzoeksbureau Intomart GfK.

Privacy
Lees hier hoe Stichting Studiekeuze123 omgaat met de nieuwe privacy wetgeving. Wanneer je kiest voor anonieme deelname, worden jouw antwoorden maar gedeeltelijk met de UvA gedeeld en antwoorden op open vragen niet meegenomen. Wil je dat de UvA jouw antwoorden wel ontvangt voor statistische analyse, kies dan bij de eerste vraag voor optie 1. Ook dan is te allen tijde jouw privacy gewaarborgd. Deze statistische analyses zullen nooit tot personen herleidbaar worden gepresenteerd of verstrekt. De statistische analyses hebben tot doel de kwaliteit van onderwijs en onderwijsinstelling verder te verbeteren.