UvA Studenten

UvA Buitenlandmanifestatie

Wil jij in het buitenland studeren of stage lopen?

29sep2018 12.00 - 17.00

Evenement

Vind de bestemming die het best bij jou en je studie past en ontmoet andere studenten die op uitwisseling zijn geweest.

Semester, stage, zomer…

Ieder jaar organiseert de UvA in oktober een groots opgezette informatiemarkt waar je de meest uiteenlopende informatie vindt over studeren in het buitenland: uitwisseling, zomerprogramma, studentenconferentie, stage, onderzoek of een hele master in het buitenland.

Ontmoet en vraag

Stel vragen aan ‘buitenland-deskundigen’ van Bureau Internationale Studentenzaken en het facultaire international offices en ontmoet Nederlandse studenten met buitenlandervaring en internationale studenten die op dat moment aan de UvA studeren.

Volledige programma

Het volledige programma volgt in september.

Locatie

De Buitenlandmanifestatie vindt plaats op het Roeterseiland, Nieuwe Achtergracht 166, ingang Gebouw A.

Gepubliceerd door  Studenten Services