UvA Studenten

Ontmoet talent

Aan de Universiteit van Amsterdam studeren talentvolle jonge mensen. Bent u op zoek naar Nederlandse of internationale studenten of recente alumni die uw organisatie kunnen versterken? De UvA informeert u graag over de diverse mogelijkheden om in contact te komen met talentvolle studenten en alumni.

voor uva.nl/carriere - Voor werkgevers - UvA Job board

UvA Job board

De UvA biedt u de mogelijkheid om kosteloos stage- en startersvacatures te plaatsen via UvA Job board. Onze UvA Job board is uitsluitend toegankelijk voor alle Nederlandse en internationale UvA-studenten en recente alumni van alle academische disciplines.

Ontmoet studenten tijdens een carrière-evenement

Een carrière-evenement is een goede gelegenheid om uw organisatie te presenteren en om in contact te komen met geschikte studenten. Het merendeel van de carrière evenementen aan de UvA richt zich op een specifieke discipline of sector en wordt door aan de UvA verbonden studentenorganisaties georganiseerd. Enkele overkoepelende carrière evenementen worden door de UvA zelf georganiseerd.

Wetenschappelijk onderzoek en samenwerking

Zoekt u samenwerking met de Universiteit van Amsterdam op het gebied van wetenschappelijk onderzoek? Meer informatie vindt u via Onderzoek en samenwerking.

 

Gepubliceerd door  Studenten Services

10 november 2016