UvA Studenten

Stages en banen

UvA Job board

International

Find English-language jobs and internships on UvA Job board.

voor uva.nl/carriere - Stages en banen - 2016

UvA Job board

De UvA Job board is de vacaturebank exclusief voor UvA-studenten en pas afgestudeerden.

  • Kies voor Log in met je UvAnetID om in te loggen en bekijk het actuele aanbod van startersbanen, stages en studiegerelateerde bijbanen in jouw vakgebied te bekijken. Het aantal stages en startersbanen wordt dagelijks uitgebreid.
  • Via de UvA Job board kun je direct op vacatures reageren. Daarnaast kun je het aanbod gebruiken om je te oriënteren op de arbeidsmarkt, zodat je inzicht opdoet in wat je zoekt in je loopbaan, welk type organisatie bij je past en welke functie jou aanspreekt. 
  • Lees ook onze sollicitatietips over het zoeken naar stages en banen hier onder. 
  • Na je afstuderen kun je maximaal 2 jaar gebruikmaken van UvA Job board.

Geschikte stage of startersbaan vinden

  1. Zodra je hebt ingelogd is het totale aanbod aan vacatures direct zichtbaar. Gebruik de filters om de stage of startersbaan te vinden die bij jouw voorkeuren past.
  2. Wil je studiepunten ontvangen voor een stage? Check dan altijd de procedure van goedkeuring van stages bij je opleiding. Deze informatie is te vinden op je opleidingspagina via www.student.uva.nl.
  3. Je vindt de Veelgestelde vragen onderaan deze pagina.

Sollicitatietips

UvA Job board toont het actuele aanbod aan stages en startersbanen van werkgevers die actief op zoek gaan naar talentvolle studenten. Naast de vacatures in UvA Job board zijn er meer banen beschikbaar, die vaak op andere manieren te vinden zijn. We geven je enkele sollicitatietips en raden je aan deze door te lezen alvorens te solliciteren.

Geef je feedback

De UvA streeft naar een kwalitatief hoog aanbod van organisaties en vacatures op UvA Job board. Heb je desondanks onprettige ervaringen met een organisatie die zich in UvA Job board presenteert, laat het ons dan weten via jobboard@uva.nl.

Gepubliceerd door  Studenten Services

9 december 2016