Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie (Bachelor)

College Sociale Wetenschappen

Carrière met Antropologie

Bachelor Antropologie

Een van de meest gestelde vragen aan de studieadviseurs van de opleiding Antropologie is: “In wat voor banen komen antropologen eigenlijk terecht?” Middelbare scholieren, maar ook bachelor- en masterstudenten Antropologie en zelfs afgestudeerden hebben soms geen idee van de vele mogelijkheden die antropologen hebben op de arbeidsmarkt.

Carrièrebrochure 

Om de mogelijkheden die je als antropoloog hebt op de arbeidsmarkt te illustreren, is de carrièrebrochure van de opleiding Antropologie samengesteld. Hierin vind je artikelen van alumni, die zich in verschillende fases van hun loopbaan bevinden en functies bekleden bij uiteenlopende bedrijven en organisaties.

Carrierebrochure Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie CA

#kijkSW carrière special

Wil je meer weten? Lees dan ook de carrière special van #kijkSW. Hierin vertellen alumni in de sociale wetenschappen over hun carrière. 

#kijkSW10-cover

Foto: Jan Stammes

UvA Student Careers Centre

De UvA ondersteunt studenten bij hun beroepsoriëntatie. Zo helpen de loopbaanadviseurs van het UvA Student Careers Centre je graag bij je oriëntatie- en keuzevragen. Je kunt bij hen terecht voor informatie, advies, workshops, evenementen en individuele begeleiding.

Bezoek onze Career Site

Als je meer wilt weten over beroepsoriëntatie en een loopbaan na het afronden van een academische studie in de sociale wetenschappen, bezoek dan onze Career Site Social Sciences.

Gepubliceerd door  College of Social Sciences

4 januari 2018