Bèta-Gamma (Bachelor)

Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

Studentenraadsverkiezingen 2018: breng je stem uit!

14 mei 2018

Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 mei zijn de studentenraadsverkiezingen 2018. Studentenraden zijn officiële en belangrijke medezeggenschapsorganen tussen studenten en bestuur. Breng vandaag nog je stem uit!

Je stemt op een kandidaat van de Centrale Studententenraad en op een kandidaat van de faculteit waar je studeert. Stemmen gebeurt elektronisch. Alle kiesgerechtigde studenten ontvangen maandag 14 mei per e-mail een stemoproep.

Studentenraden

De studentenraden behartigen de belangen van studenten binnen de UvA. De jaarlijkse studentenraadverkiezingen zijn hét moment waarop studenten hun invloed binnen de UvA  kunnen laten gelden. Iedere faculteit heeft een studentenraad (FSR) en voor de hele UvA is er de Centrale Studentenraad (CSR). De FSR-en voeren overleg met de decaan van hun faculteit en de CSR met de Rector Magnificus van het College van Bestuur.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam