Aardwetenschappen(Bachelor)

Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

Inschrijven/uitschrijven UvA

Inschrijven voor Future Planet Studies of Bèta-Gamma

 

Via www.studielink.nl kun je je inschrijven voor B Future Planet Studies of B Bèta-Gamma. Het duurt een aantal dagen om je inschrijving te verwerken. Wanneer het inschrijvingsverzoek verwerkt is  word je als UvA-student geregistreerd. Daarna krijg je automatisch je studentnummer en UvAnetID toegezonden.

Herinstromen 1 februari. Hoe schrijf ik me in?

  • Als eerstejaars kun je enkel instromen in september. Als ouderejaars kun je je niet alleen bij ons herinschrijven per 1 september, maar ook per 1 februari. Ook als je je per 1 februari herinschrijft kun je dit zelf doen via Studielink. Je krijgt dan wel de melding dat de opleiding toestemming moet verlenen voor herinschrijving. Neem daarom ook contact op met de studieadviseurs (studieadviseur-iis@uva.nl). Houd ook rekening met de deadlines van de vakaanmeldingen. Deze zijn vaak gesloten voordat jij als herinschrijver een nieuwe account hebt. Het is verstandig om voorafgaand aan je inschrijving contact op te nemen met de opleidingen waarbij je vakken wilt volgen.

Bewijs van inschrijving. Waar vraag ik die aan?

  • Een bewijs van inschrijving vraag je aan bij de Centrale Studentenadministratie via het studentenserviceplein (zie onderstaande link).

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam

2 september 2013