Artificial Intelligence (Master's)

Graduate School of Informatics - Faculty of Science

Brave New World conference 2 & 3 november

On how future technology will impact human life

13 October 2017

Brave New World is een nieuw jaarlijks congres voor iedereen binnen de wetenschap, bedrijven en overheid die nadenkt over technologie en de toekomst en wat voor effect dit heeft op ondernemen, beleid en de maatschappij. Brave New World brengt deze toekomstdenkers bijeen en biedt ruimte voor discussie en debat naar aanleiding van inspirerende en bevlogen sprekers.

Programma

Na de succesvolle eerste editie, hebben we weer twee inspirerende dagen op het programma met thema’s zoals transhumanisme, natuur en biotechnologie, en artificial intelligence. We zijn er trots op om ook dit jaar zeer bijzondere en bevlogen sprekers te mogen verwelkomen zoals de cyborgs Neil Harbisson & Moon Ribas, body artist Lucy Mcrae, professor Philosophy and Ethics of Information Luciano Floridi, wetenschapsjournaliste Torill Kornfeldt, filmregisseur Peter Greenaway, journalist Jay Tuck, Europarlementariër Marietje Schaake en nog velen anderen. Dagvoorzitter is dit jaar Michiel Vos.

Op onderstaande website vindt u meer informatie over deze sprekers en natuurlijk over het programma. Ook voor de ticketverkoop kunt u hier terecht.

Dit jaar is er ook een speciaal studententarief waardoor zij al vanaf € 45 toegang hebben.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 2 & 3 november!

Published by  Education Service Centre